Грчева: Јас сум против членство во НАТО

Солза Грчева од „Глас за Македонија“ вчера вечер при гостување во „Click plus“ рече дека таа е против членство на земјава во НАТО.

-Што се однесува до НАТО,ние сме многу јасни дека бевме против членство во воена алијанса. Дали дека сум жена па нешто не сеум воодушевена од воени сојузи, не знам- рече Грчева.

Loading..