Катица дома имала боксерска вреќа

Од фотографиите направени при претресот во домот на поранешната обвинителка Катица Јанева се гледа дека таа имала мини теретана опремена со лента за трчање, велосипед и боксерска вреќа, додека Боки 13 пак имал мини колекција на оружје, освен брендирана гардероба која е запленета.

Loading..

извор: pressingtv.mk