Маркетинг

Порталот започна со работа на 1. декември 2019 година, а денес успешно напредува меѓу информативните интернет портали во Македонија. Дневно има околу 7.000 – 10.000 прегледи, а во првиот месец од работа достигна бројка од 100.000 + прегледи.

Ценовник на банери според димензии

ПозицијаДимензијаЦена:
1728х902000 ден./2 недели
2300х2501000 ден./ 2 недели
2.1300х6002000 ден./ 2 недели
3300х2501000 ден./ 2 недели
4300х2501000 ден./ 2 недели
Floater500х500px4000 ден./ 2 недели
Takeover7000 ден./ 2 недели

Незакупените импресии во тековниот ден пропорционално се доделуваат на тековните закупувачи, бесплатно.

Димензии и цени за мобилна верзија

ПозицијаДимензијаЦена:
Full screen320х4805000 ден./ 2 недели
Medium300х2503000 ден./ 2 недели
King size300х1502000 ден./ 2 недели
Standard320х501200 ден./ 2 недели

Колумни

Објавување на колумни на нашиот портал е бесплатно

Контакт лице

Марко Додевски

e-mail: kude.mk.press@gmail.com

Тел: 072/ 536-830