Нарушена националната безбедност на Косово

Денес околу 12часот беше нарушена националната безбедност на Косово, имено во тоа време во Скопје Сити Мол имаше дојава за поставена бомба при што сите беа евакуирани од трговскиот центар.

За среќа дојавата беше лажна а македонската полиција работи на целосно расветлување на случајот

Loading..