Ново задолжување на Владата од 21 милион евра

Владата идната недела на 17-ти декември планира да се задолжи 21 милион евра. Според аукцијата објавена на Народна Банка на Република Македонија закажана е аукција на државни хартии од вредност во вредност од 21,1 милион евра.

Loading..

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.