Јандриоски:Имал докази за убиство врз новинарот Младенов, малиот Нешкоски, децата од Смилковско. Така се фалеше од опозиција.

Имал докази за убиство врз новинарот Младенов, малиот Нешкоски, децата од Смилковско.
Така се фалеше од опозиција.

Доаѓа на власт и имаш:

Loading..
  • Истрагата за новинарот Младенов покажувa дека било несреќен случај.
  • Убиецот на Нешкоски пуштен да избега од затвор.
  • За децата од Смилковско не се сеќава што зборел. Може рекол, може не рекол.

Да си играш со емоции на луѓе кои изгубиле, чедо, брат, сестра, сопруг…нешто најмило….
…..мал збор е Монструм…многу мал.
Ваквоо суштество нема ни во пеколот……

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10217857270040908&id=1157734884