Ќе се доделат 38 прочистувачи за воздух на градинките, училиштата и факултетите

ВЛАДАТА ОДЛУЧИ
Ќе се доделат 38 прочистувачи за воздух на градинките, училиштата и факултетите
Владата донесе одлуки за давање на трајно користење на 38 прочистувачи за воздух, за потребите на градинки, основни и средни училишта и факултети во повеќе општини.

Пречистувачи на воздух ќе добијат општините Струмица, Куманово, Аеродром, Битола, Илинден, Боговиње, Берово, Гази Баба, Гостивар, Могила, Охрид, Прилеп и Битола, соопшти по седницата владината прес-служба

Loading..