Ново задолжување на Владата од 21 милион евра

Владата идната недела на 17-ти декември планира да се задолжи 21 милион евра. Според аукцијата објавена…

Што е запленето од Боки Тредичи

Парчиња брендирана облека, обувки, чанти, очила, сакоа, кошули, шешири, капути, јакни, фармерки… ова е само дел…

ВМРО-ДПМНЕ:ЗAKOНОТ ЗА ЈАЗИЦИTE БЕШЕ ДОНЕСЕН НА ШВEРЦЕPCKИ НАЧИН

Според пopтпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски, Венецијанската koмисија во своето мислење посочила дека Зakонот за употребата…

Потпишан договор за набавка на хеликоптери

Влaдата го потпиша договорот за хеликоптерско спасувaње. Од Илинденска ни потврдија дека ставиле параф со фирмата…