Највисокиот водопад во Европа

Посетата на највисокиот водопад во Европа се препорачува за на лето, кога времето е најстабилно, бидејќи…

БРИТАНСКОТО ЗНАМЕ СИМНАТО ОД ПРЕД ЕВРОПСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ

Неколку часови пред брегзит, знамињата на Велика Британија, што беа покрај знамињата на ЕУ и другите…