Мисајловски: Народот во Ѓорче Петров ќе победи затоа што тука љубовта кон силна и достоинствена Македонија е најсилна

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски, беше во посета на Општинскиот изборен штаб во Ѓорче Петров. „Одлична…

Индекс на корупција: Македонија падна на 106-то место

Transparency International го објави годишниот извештај за Индексот за перцепција на корупцијата. Генералниот заклучок е дека…