Давидовиќ: Доказите на СЈО треба да се проверат дали се валидни, законити и дали не се предмет на нешто што СЈО го измислило

По сведочењето на обвинителката Лиле Стефанова која говореше за влијание во правосудството и премолчување на тие…

„Рекет“ одложен по вторпат, поради боледување на адвокатите

Поради влошена здравствена состојба на адвокатите на поранешната шeфица на СЈО Катица Јанева, Дељо Кадиев и…